FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Nu uitkijken naar Oudenaarde

Na zijn goede prestatie in de Rally van Staden was Andy Lefevere vrijdagavond vol ambitie vertrokken in de ConXion Omloop van Vlaanderen. Na de eerste wedstrijddag stond de Mitsubishi Lancer R4 van Lefevere 5de algmeen na de snelste R5 wagens en net voor de Porsches.

Zaterdagmorgen kreeg ik meteen het deksel op de neus… Op Passendale was ik bijna een halve minuut trager dan Princen en ook de Porsches waren sneller. In Houthulst vertrok ik met het mes tussen de tanden, maar kwam iets te enthousiast naar een bocht toe… Ik begon veel te laat te remmen en kwam in de gracht terecht, gelukkig zonder noemenswaardige schade, enkel de achterbumper is beschadigd. De wagen lag echter te diep en we moesten opgeven.” aldus Andy Lefevere die de wedstrijd echter wel bleef volgen als toeschouwer.

Ik keek met veel interesse naar de strijd in de Porsche Trophy. Op Passendale waren Gunther en Patrick sneller en dat bevestigde toch dat ik de goede keuze heb gemaakt om een Porsche te bouwen. Het was de eerste keer dat ik tevreden was dat iemand sneller was,” lacht de zaakvoerder van Yprauto.

Komend weekend komt Andy Lefevere aan de start van de Aarova Rallysprint in Oudenaarde, dit maal niet met de Lancer wel met de Historic BMW van Peter Demeyere. “Ik rij Oudenaarde samen met Peter puur voor de fun, maar ik kijk er wel naar uit om opnieuw met deze leuke achtertrekker te rijden.

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto