FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Winst in Hemicuda !

Eerder deze maand werd in de omgeving van Koekelare de Hemicuda Rally gereden. Net zoals in de andere VAS wedstrijden die Andy dit jaar reeds reed was hij opnieuw de snelste. “En zeggen dat ik daags voordien bijna forfait gaf. In de week voor de wedstrijd had ik mijn voet over geslaan en daags voor de wedstrijd twijfelde ik nog of ik voldoende fit was om te rijden. Zondag voelde ik me een stuk beter en had meteen het vertrouwen.” vertelde de zaakvoerder van Yprauto na afloop van de wedstrijd. 

Na 12 proeven had Andy Lefevere maar liefst 10 scratches op zijn naam en ook een voorsprong van meer dan een halve minuut op de Nederlander Piet Van Hoof. 
Het was een heel mooie wedstrijd, maar verschrikkelijk snel! Op de proef van Houthulst haalden we een gemiddelde van meer dan 120 kilometer per uur! Gelukkig kon ik rekenen op de nota’s van Marc en de betrouwbaarheid van mijn Mitsubishi.

Het seizoen 2016 zal afgesloten worden met de Rally van Kortrijk. "Als we beter willen doen dan vorig jaar dan moeten we daar ook winnen,” lacht de piloot die nu reeds kan terugblikken op een heel succesvol seizoen. “De verhuis van Yprauto van Ieper naar Oostnieuwkerke maakte dat ons seizoen maar laat kon starten, maar als ik in dan de 4 VAS wedstrijden die ik met de Lancer reed 4 keer kan winnen dan kan ik niet anders dan heel tevreden zijn.
 

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto