FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Andy Lefevere met Renties Porsche GT3 in Kortrijk

Komend weekend is er de Rally van Kortrijk en alhoewel deze wedstrijd voorzien was met de VW Polo GTI R5 zien we Andy Lefevere toch niet met deze wagen aan de start. 

Na de sortie in de Hemicuda is ons budget voor 2023 op en door niet meer uit te geven draaien we al meer dan 30 jaar mee,” aldus Andy. “Enkele dagen na de Hemicuda heb ik dit ook al laten weten aan Fred Miclotte, en dit hadden we ook op voorhand afgesproken.

Het seizoen 2023 leek er dus op te zitten, maar dan belde Laurent Vanneste van Renties met Andy. “Laurent had me al gevraagd om eens met zijn Porsche te rijden en nu ik de Polo niet huurde stelde hij voor om met de Renties Porsche als nul-wagen te rijden in Kortrijk.

“Het zal een heel andere wedstrijd worden, we zijn de laatste voorwagen en rijden dus niet voor tijd. Ik ben nu bezig om de wagen nog wat af te stellen, en we gaan dit weekend waarschijnlijk ook wat meer driften dan voorzien,” lacht de garagehouder uit Oostnieuwkerke. “Hopelijk gaan we niet varen, enkele jaren geleden was er tijdens de Rallysprint van Moorslede ook zoveel water en op een bepaald moment had ik het gevoel om te varen in de ConXion Porsche…

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto