FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Een weekend om snel te vergeten

Ondanks een mooi sportieve prestatie is dit weekend een om snel te vergeten voor Andy Lefevere. 
“Zaterdag begon de rally uiteraard heel goed, maar toen ik na de wedstrijd thuis kwam kreeg ik het nieuws dat mijn moeder was overleden… Ze was al heel wat jaren ziek, en contact was de laatste tijd moeilijk maar haar overlijden kwam bijzonder hard aan… Ik heb amper geslapen die nacht, en wist ook niet goed wat ik moest doen, opgeven of verder doen. Maar mijn moeder zei altijd ‘als ik sterf als je iets leuk aan het doen bent, doe verder met wat je bezig bent’”

Met die woorden van zijn moeder in gedachten is Andy op zondagmorgen naar Koekelare vertrokken. “We waren op zaterdag goed vertrokken en ik had er een erezaak van gemaakt om te winnen en de zege aan mijn moeder op te dragen. In de laatste ronde brak dan een stukje plastic rond de gaskabel en ik moest opgeven… Dat kwam bijzonder hard aan, zeker al omdat het hier ging om een stukje plastic van 20 Euro…”

Nu gaat de Porsche van Andy in winterslaap en bekijkt de zaakvoerder welke wedstrijden er volgend jaar zullen gereden worden. “Normaal probeer ik in de wintermaanden de wagen telkens wat te verbeteren, maar nu staat de wagen perfect! De gaskabel herstellen en we kunnen opnieuw starten… We zien wel waar en wat we volgend jaar gaan rijden.”

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto