FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Andy wint voor de 4de keer de TBR !

Gisteren wonnen Andy Lefevere en co Laurens Serpieters de eerste TBR Short Rally. De zaakvoerder van Yprauto had na 4 rondes een mooie voorsprong van bijna 20 seconden op de Ford Fiesta R5 van Steve Becaert. 

“Die zege doet me echt veel deugd,” vertelde Andy na afloop van de wedstrijd. “Begin dit jaar werd ik plots geconfronteerd met problemen aan mijn hart en ik ben bijzonder blij dat ik terug een wedstrijd kon winnen.”

De laatste maanden werd er door het team van Andy Lefevere hard gewerkt aan de Porsche om deze terug klaar te krijgen. “In de Omloop van Vlaanderen 2021 moesten we opgeven met motorproblemen en we moesten extreem lang wachten op enkele onderdelen. Maar in die periode werden ook nog wat aanpassingen gedaan, er is een nieuwe ophanging die de wagen iets anders doet reageren, maar zeker beter is.”

Nu de wagen en de piloot weer in goede vorm zijn kijkt Andy uit naar een duel met de andere Porsches. “Jammer dat Gunther snel uit de koers verdween gisteren, want hij heeft dit jaar al heel wat kilometers met de Porsche en als ik zijn tijden op de eerste proef bekijk ging het moeilijk geweest zijn…”

De volgende wedstrijden voor de Experza Porsche GT3 zijn de Rally van Staden en begin september de Omloop van Vlaanderen in Roeselare.

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto