FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

ORC Rally - BMW 1 staat op punt om te verkopen...

Afgelopen weekend kwam Andy Lefevere aan de start van de ORC Rally, niet met de vertrouwde Porsche maar wel met een BMW 1 die hij afgelopen winter heeft aangekocht.

“De onderdelen van de Porsche laten op zich wachten en ik wou deze BMW zelf nog verder op punt zetten voor dat we hem weer gaan verkopen. En die test was echt wel nodig,” aldus de zaakvoerder van Yprauto. “Al van bij de start kregen we, net zoals in de Monteberg, het probleem dat de wagen plots stil viel… We hadden de handdoek in de ring kunnen gooien, maar ik wou kost wat het kost het probleem vinden…”

De mecaniciens hadden hun handen vol, want een elektronisch probleem is vaak heel moeilijk op te lossen. Maar het team van Andy Lefevere kon snel de oorzaak vinden en vanaf de derde ronde was de BMW in top conditie. 

“Er was een probleem met de benzinepomp, chapeau aan de servicecrew om dit zo snel op te lossen. Vanaf de derde ronde kon ik het potentieel van de BMW echt tonen, maar qua klassement had het geen zin meer om alles te geven dus lieten we de wagen iets dwarser gaan dan gewoonlijk,” lacht Andy die de BMW 1 nu te koop zal aanbieden. 

“Deze BMW is zeker een leuke en vooral snelle wagen, in de laatste ronde konden we strijden met de Ascona van Lietaer en dat wil toch al wat zeggen… Het is zeker een wagen waarmee er kan vooraan gereden worden in de M Cup, piloten met interesse mogen me steeds contacteren. Zelf gaan we vanaf de TBR weer met de Porsche op baan.”

In de ORC Rally werden Andy en copiloot Marc Noppe uiteindelijk 6de.

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto