FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Andy Lefevere in Rally van Kortrijk met onverhard Mercedes 190 groep A

Het lijkt inderdaad een heel vreemde keuze,” lacht de zaakvoerder van Yprauto. “Ik dacht eerst om weer een wagen te gaan huren voor Kortrijk, een R5 of zo maar eigenlijk heb ik een wagen staan om snel mee te rijden. Dit is echt voor het plezier.

Deze Mercedes 190 is door Andy aangekocht met het oog op het seizoen 2022, dan wil Andy zich gaan amuseren met deze wagen op het Frans onverhard. 

En vooral ik weer eens zonder stress me kunnen amuseren. Dit is ook de bedoeling in Kortrijk, de mensen die denken dat ik ga strijden voor een klasse zege of zo zitten ernaast. Ik wil me amuseren en de wagen eens grondig testen. Het is een compleet nieuw gebouwde 190 in groep A configuratie zoals toen, dus ook niet spectaculair qua vermogen, maar heel leuk om van bocht tot bocht te glijden…
Afgelopen weekend ben ik naar de Condroz geweest, en zag daar dat dit wel de juiste keuze is. De eerste R5 wagens zijn heel snel en indrukwekkend, maar zelf keek ik meer uit naar de passages van Bjorn Syx en Pieter Jan Maeyaert…

Na de Rally van Kortrijk gaat Andy samenzitten met sponsors en co om te kijken welke wedstrijden er in België met de Porsche zullen gereden worden en welke in Frankrijk met de Mercedes.

Heel binnenkort volgen ook de eerste foto’s van de Mercedes…

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto