FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Andy Lefevere glijdt naar de 4de plaats

Afgelopen zondag kroop Andy Lefevere na 10 maanden opnieuw achter het stuur van zijn Porsche 997 GT3. De weergoden waren de piloten niet goedgezind en het werd een wedstrijd die in bijzonder moeilijke omstandigheden werd gereden, niet meteen een geschenk met een Porsche… 

“Dat is waar, we hadden regelmatig last van aqua planning en het was zoeken naar de rempunten in de regen. Zelf maakte ik ook een foutje waarbij ik zeker 30 seconden liet liggen. We werden vierde, wat zeker niet slecht is maar misschien zat er wel meer in… Ik was vooral tevreden dat we na al die maanden opnieuw konden rijden.”

Afgelopen maanden heeft Andy samen met zijn tealm hard gewerkt aan de ophanging van de Porsche en dit heeft zondag zijn vruchten afgeworpen. “Deze wagen vraagt een heel nauwkeurige afstelling, en die beginnen we nu eindelijk te vinden. De laatste ronde toen het begon op te drogen benik de set-up van ’s morgens blijven gebruiken, met de Lancer lukte dit maar de Porsche moet preciezer afgesteld staan…” 

Volgende wedstrijden voor Andy Lefevere zijn de Aarova Rally in Oudenaarde en de Hemicuda Rally in Koekelare.

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto