FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Leerproces gaat verder in Hemicuda

Komende zondag  vertrekken Andy Lefevere en Andy Vangheluwe met startnummer 3 op de Porsche 997 GT3 tijdens de Hemicuda Rally. 

"Toen ik met de Lancer reed was het altijd droog en nu we met de Porsche rijden ziet het er naar uit dat we weer in de regen gaan mogen rijden," lacht Andy als we hem vragen naar zijn kansen voor komende zondag. "Nee, ik ga me niet te veel focussen op het algemene klassement, het is natuurlijk heel jammer dat Patrick forfait geeft, maar met Fredericq heb ik ook wel een goede referentie. We hebben verder gewerkt aan de geometrie, en ik moet zeggen dat we de aan de Porsche toch wel wat werk hebben... Bij de opbouw zijn we iets te veel vertrokken van de BMW, maar die motor achteraan maakt de wagen compleet anders."

In het verleden won Andy Lefevere reeds 6x de Hemicuda Rally, Fredreicq Delplace bewees in 2017 dat je ook met een Porsche kan winnen in de Hemicuda maar Andy is realistisch. "Het is mijn derde wedstrijd met de Porsche, en zoals ik reeds zei ik zie m'n eerste jaar als een jaar om te leren. Maar we gaan ook niet stilstaan hé, dus een top 5 moet wel haalbaar zijn," besluit de zaakvoerder van Yprauto.

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto