FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Andy Lefevere 5de tussen de R5 wagens...

Vorig weekend eindigden Andy Lefevere en copiloot Marc Noppe op een knappe 5de plaats midden tussen de R5 wagens in de Motul Rally van Wervik. “En zonder de problemen met het differentieel stonden we waarschijnlijk nog een plaatsje hoger,” aldus Andy die zaterdag meteen in het goede ritme zat en lange tijd tweede stond. 

“Voor de wedstrijd kreeg de motor een nieuwe mapping waardoor we meer vermogen hadden in hoge toeren, maar ik miste duidelijk koppel onderin. Waarschijnlijk keren we terug naar de oude mapping waar ik me eens tuk beter bij voelde.
Die Yates was echt niet te volgen… Je moet het maar doen, amper 21 jaar oud en alle Belgen op eigen bodem kloppen… We mogen zeker terugblikken op een geslaagde rally, enkel die slechte strook op kp Wervik is er volgens mij teveel aan. In een R5 voel je dat blijkbaar niet, maar onze Lancer ziet toch af.”

In de slotronde begon het differentieel Andy parten te spelen en zakte de Lancer piloot naar de 5de plaats. “Maar daar had ik vooraf voor willen tekenen! Een goed afgestelde Lancer is nog steeds niet afgeschreven, het bewijs is er… Piloten die interesse hebben kunnen me steeds contacteren, want met de komst van de Porsche staat de Lancer reeds te koop…”

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto