FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

De Lancer komt weer in actie tijdens ORC Rally

Komende zondag start Andy Lefevere als underdog in de ORC rally van Oostrozebeke. De zaakvoerder van Yprauto komt aan de start met de vertrouwde Mitsubishi Lancer EVO X R4 terwijl zijn tegenstanders over een R5 beschikken.

Enkele jaren geleden kon je op 110% rijden om het verschil te maken, maar nu zijn die R5 wagens te snel geworden voor onze Lancer. We kunnen enkel hopen dat er een stevige bui valt, dan zullen ze meer rekening moeten houden met ons… Vergeet natuurlijk niet dat onze Lancer maar de helft kost van zo’n R5,” aldus Andy Lefevere die ondanks de minder snelle wagen toch vol ambitie aan de start komt. “Als je koerst is het om te winnen! Vergeet niet dat de druk het hoogst ligt bij onze tegenstanders, zij kunnen enkel verliezen…

Ondertussen werkt Andy in zijn werkplaats verder aan de Porsche GT3 waarmee hij later dit seizoen wil uitpakken. Maar de nieuwe FIA regels maken dat het Porsche project al wat vertraging heeft opgelopen. “We moeten een nieuwe FIA benzinetank monteren en maakt dat we toch al enkele weken vertraging hebben. Ik wil de Porsche meteen volledig afwerken, net zoals bij Yprauto wil ik geen half werk afleveren. Bovendien hebben we nog altijd de Lancer om mee te rijden.

Er worden zondag 4 ronden van 3 proeven gereden rond Oostrozebeke waar het wedstrijdcentrum is gehuisvest.

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto