FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Yprauto scoort met een tweede plaats in de 6 uren van Kortrijk.

Met dit deelnemersveld had ik eigenlijk op een plaats in de top 5 gehoopt,” vertelde een duidelijk tevreden Andy Lefevere. “Na Wervik hebben we de wagen volledig heropgebouwd en ik voelde me meteen weer goed achter het stuur van de Lancer. Ik moet m’n team van Yprauto bedanken want de auto was meteen weer competitief!

Zoals Andy reeds voorspelde zijn de avondproeven niet meteen aan hem besteed, hij verloor 25 seconden op winnaar Claudie Tanghe. “Ik heb vrijdagavond meteen naar m’n sponsor Optiek Vaneste gebeld, volgend jaar wil ik z’n logo groter zetten als hij me aan een bril kan helpen die m’n nachtblindheid kan oplossen,” lacht Andy. “Achteraf is het natuurlijk makkelijk, maar ik heb daar en door een normtijd op zondag toch wat tijd laten liggen.

Op zondagmorgen ging Andy meteen vol in de aanval, en met succes want na 2 van de 3 ronden stond de Exerza Mitsubishi EVO X reeds op het podium. “De WRC van Duquesne was ongrijpbaar voor ons, maar ik zette in de laatste ronde nog wat druk op Claudie Tanghe (Fiesta R5). Na de eerste proef zag ik dat Duquesne had moeten opgeven en stonden we plots tweede… Claudie heeft verdiend gewonnen, maar we geven afspraak in 2016! Vorig jaar was ik immers derde, nu tweede, ….” lacht Andy. 

Doordat de Lancer nu reeds volledig in orde staat voor het seizoen 2016 heeft het team van Yprauto een rustige winterstop voor de boeg, althans op autosport gebied. Begin 2016 zal de garage immers verhuizen naar een nieuwe ruimere locatie.  

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto