FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Aanbod Overname Sold Rallysport Historiek

Andy Lefevere laat heropgebouwde Lancer EVO X R4 debuteren in Kortrijk


Veel nieuws voor Andy Lefevere

Na de sortie die Andy Lefvere maakte tijdens de 12 uren van Wervik was er heel wat werk om de Mitsubishi Lancer EVO X R4 opnieuw klaar te zetten. "We hebben voldoende tijd genomen voor de herstelling en ook ondertussen nog heel wat andere stukken nagekeken en preventief vervangen..." aldus de garagist uit Ieper. "Veel verbeteren aan de wagen was niet meer mogelijk, enkel de ophanging kreeg een update. De Lancer zou nog iets stabieler moeten zijn, na het weekend zal ik je hierover meer kunnen vertellen." 

Dat de wagen nu volledig is afgewerkt past ook goed in de kalender van Andy. Vandaag is men immers begonnen met de bouw van een nieuwe garage met een nog ruimere toonzaal. "Daar ga ik de komende maanden mijn handen mee vol hebben, en nu de Lancer opnieuw klaar is heb ik al één zorg minder." vertelde Andy die precies vandaag ook een vernieuwde website www.yprauto.be online zag gaan. 
"Ook voor ons is Internet steeds belangrijker. En daar we binnenkort een ruimere toonzaal zullen hebben moest ook onze website mee groeien."

Over zijn ambities in de Rally van Kortrijk blijft Andy Lefevere vaag. "Laat ons zeggen dat we het verstandig zullen aanpakken. De eerste 2 proeven 's avonds zijn geen geschenk voor mij, ik heb wat last van nachtblindheid. Vorig jaar verloor ik op zaterdagavond 32 seconden, en het waren net die 32 seconden die me van de eerste plaats hielden... Dit jaar wil ik het verstandiger aanpakken." 

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto