FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Cars in stock Takeover Sold History

21ste Omloop van Vlaanderen voor Andy Lefevere

Komend weekend staat Andy Lefevere samen met Marc Noppe aan de start van de Omloop van Vlaanderen, een thuiswedstrijd voor de zaakvoerder van Yprauto: “Ik start voor de 21ste keer in de Omloop en stond al 2x op het podium, maar het blijft een moeilijke wedstrijd. Vooral de proeven rond Passendale zijn enorm hobbelig en dat is toch wel opletten met onze Porsche.

Na de Rally van Staden van begin augustus werd de focus van het team meteen gelegd op de Omloop van Vlaanderen. “Ik moet het niet onder stoelen of banken steken, Staden was niet goed.

Het weerbericht ziet er goed uit voor de Porsche rijder, want sinds hij de Porsche liet debuteren is het steeds gaan regenen. 

Zoals steeds start Andy met de nodige ambitie aan de wedstrijd. “Onze Porsche is snel, maar op de hobbelige proeven verliezen we veel te veel tijd ten opzichte van de R5 wagens. Let op ik maak me geen illusies, met de toppers kan ik niet mee, maar ik wil me toch meten met de tweede groep R5 wagens en uiteraard tegen de collega’s in de GT klasse. De winst in de GT klasse blijft het hoofddoel!

Andy en Marc kregen startnummer 10 op de Porsche en moeten het in de GT klasse opnemen tegen Gunther Monnens en Glenn Janssens. 

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto