FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto Yprauto Oostnieuwkerke Roeselare
× Home Cars in stock Takeover Sold History

Winst in ORC Rally voor Andy Lefevere

Na een inactiviteit van 6 maanden won Andy Lefevere gisteren de ORC rally in Oostrozebeke.

“Veel tijd om opnieuw te wennen aan de wagen had ik niet, want vanaf de allereerste meter werd er heel hard gereden. De concurrentie was wakker en ik moest de ganse wedstrijd alles geven…”

In de slotronde kwam Melissa Debackere nog sterk opzetten, maar de rode Lancer bleef foutloos en Andy won de wedstrijd met 3,9 seconden voorsprong. Meteen ook de tweede opeenvolgende zege voor in de ORC Rally.

“Toen het begon te regenen dacht ik even dat ik een leegloper had en liet enkele seconden liggen. Maar sowieso ben ik wel onder de indruk van de prestatie van Melissa, een heel sterk debuut! Van start tot finish hebben we gestreden voor iedere seconde. Het is altijd leuk om zo te kunnen winnen…
Naar het schijnt zou dit laatste editie geweest zijn van de ORC. Dit zou bijzonder jammer zijn, want ik kom hier graag! Een mooi compact parcours, een gezellige servicezone en gratis toegang voor de toeschouwers… Ik wens dan ook de organisatie te bedanken voor het geleverde werk en ik hoop om volgend jaar nog te kunnen strijden voor een derde zege!”

De volgende rally zal hoogstwaarschijnlijk de TBR Rallysprint worden begin juli.

# terug naar nieuwsoverzicht

FACEBOOK Yprauto Instagram Yprauto